Waya360 - MyBusiness - CleanUp & Inkasso

CleanUp & Inkasso

Behöver ni stärka likviditeten? CleanUp & Inkasso är en tjänst som hjälper er att få betalt för gamla förfallna fakturor, ofta inom loppet av några veckor. Läs mer och ansök här.

Registrera konto

Vad är Aspia CleanUp & Inkasso

Tillsammans med vår samarbetspartner Waya Finance & Technology kan ni välja att använda CleanUp & Inkasso. Det är en påminnelse- och kravhanteringstjänst som ger er möjligheten att få betalt för obetalda och förfallna fakturor. Fakturorna går via Inkassogram som är en del av Waya.

Vad är CleanUp

CleanUp är en engångsinsats som stärker likviditeten och minskar era kreditförluster. När ni tar hjälp av Aspia CleanUp samlar vi ihop alla era gamla fakturor och skickar det vidare till Waya/Inkassogram. För er som använder My Business är det enkelt att komma igång eftersom det redan finns en färdig integration.

Vad är Inkasso & Onlineinkasso

Precis som med CleanUp är det enkelt att komma igång och använda inkassotjänsten integrerat direkt i ert affärssystem. När en påminnelse förfaller påbörjas automatiskt ett inkassoärende, men ni har möjlighet att påverka om ärendet ska gå vidare till Kronofogden eller inte. Har ni enstaka obetalda fakturor och önskar få dessa betalda kan ni använda er av av online-inkasso, som fungerar utan någon integration. Allt ni behöver göra då är att ladda upp fakturan på Aspias fakturaportal så påbörjas uppdraget av Waya/inkassogram.
.

Vad kostar CleanUp & Inkasso

Att använda sig av CleanUp eller inkasso medför ingen kostnad. Utan eventuella kravavgifter och ränta som betalas av er slutkund utgör Wayas intäkter. Skulle ni önska återta ett påbörjat ärende kostar det er de lagstadgade avgifter och ränta som uppkommit i ärendet.*Ev kravavgifter och ränta som betalas av er kund (Gäldenär) utgör Wayas intäkter. Moms tillkommer på ovan priser.  60 kr i påminnelse avgift samt 2,2% i dröjsmålsränta vid försenad betalning. För komplett prisinformation avseende kravhantering kontakta Waya eller er Aspiakonsult för en prislista.

Ge likviditeten en skjuts

Kunder som har använt CleanUp har fått upp till 90% av sina förfallna fakturor betalda. CleanUp är ett bra sätt att stärka balansräkningen om ni närmar er bokslut. Att använda sig av CleanUp eller inkasso är ett lämpligt första steg om ni önskar sköta alla framtida fakturor med Aspias fakturaservice.

 


 

Så här kommer ni igång


1. Ni registrerar ett konto nedan


2. Waya hjälper er för att komma igång med tjänsten

Registrera ett konto


Fyll i era företagsuppgifter nedan för att skapa ett konto.

Har ni frågor är ni välkommen att kontakta oss på aspia@waya.se eller 010-214 60 02.

 

Sök upp det företag som du vill registrera